Fastighetsförvaltning Nacka

Trusté – fastighetsförvaltning Nacka

Trusté

Välkommen till Trusté, ett företag som erbjuder fastighetsförvaltning i Nacka. Med vår hjälp blir det bekvämt, kostnadseffektivt och okomplicerat med underhåll och förvaltning av fastigheter. Vi är det perfekta valet för bostadsrättsföreningar, samfälligheter och fastighetsägare. Vi sköter den löpande skötseln och kan även upprätta en underhållsplan för framtida underhåll. Om ni är intresserade av det vi erbjuder ser vi fram mot att ni hör av er för ett förutsättningslöst samtal.

Om oss

Hos Trusté finns det mer än 15 år av erfarenhet. Full insikt och transparens genomsyrar allt arbete som vi åtar oss.

Vi erbjuder en helhetslösning inom förvaltning och skötsel av fastigheter.

Fastighetsförvaltning Nacka

Erfarenhet

Här har vi jobbat mot både privat och kommersiell sektor genom åren och har en bredd och djup på kompetensen.

Tryggt & enkelt

Det är tryggt och enkelt att ha med oss att göra. Vi finner en lösning som passar bäst för er!

Vad vi erbjuder för tjänster

Med ett serviceavtal via oss går det att få hjälp dygnet runt. Känn er trygga i att allt fungerar som det ska, att fel upptäcks och rättas till så snart som möjligt av personal med rätt kompetens.

Fastighetsskötsel/fastighetsservice

All löpande drift av fastigheter utför vi. Alltifrån byte av glödlampor till funktionskontroller av vvs-system och allt däremellan. Ni kan få hjälp med

  • tillsyn och reparationer
  • systematiskt brandskyddsarbete
  • justering av dörrar och kontroll av utrustning
  • regelbundna ronderingar för att upptäcka fel.

Dessutom kan ni teckna avtal för tilläggstjänster vilket innebär att ni kan få hjälp med jour-och ärendehantering dygnet runt och/eller skötsel av utemiljön.

Fastighetsförvaltning

Med vår hjälp ser vi till att kontrollera alltifrån att lekplatserna är säkra till att brandskyddet lever upp till lagkraven. Om det inte finns en underhållsplan så gör vi en, där vi lägger in ett schema för när det är dags för till exempel fasadrenovering, ovk-besiktning, renovering av balkongplattor eller vad det nu kan vara som är relevant. Vi ser till att myndighetskraven följs.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

TRUSTÉ AB

LYFTKRANSVÄGEN 15, 142 50 Skogås

08-533 384 40

kontakt@truste.se

Fastighetsförvaltning Nacka

Vi gör allt för att ni som vänder er till oss för att få hjälp med fastighetsförvaltning i Nacka ska få bästa tänkbara servicen. Våra ledord är nyfikenhet, lyhördhet samt att vi utmanar oss själva med nya tankesätt.

Fastighetsförvaltning Nacka